Hitna: Žena teško povređena na Dedinju

Izvor: B92, 13.Jun.2023, 07:35

Hitna: Žena teško povređena na Dedinju

Beograd -- Na Dedinju je sinoć u saobraćajnoj nesreći teže povređena jedna ženska osoba, a nije bilo drugih većih incidenata na javnom mestu, kažu u Hitnoj pomoći.

Nesreća se dogodila u Bulevaru kenza Aleksandra Karađorđevića oko 20:30 časova, i povredjena žena je prevezena u Urgentni centar.

Ekipe Hitne pomoći imale su noćas 102 intervencije, od toga 13 na javnim mestima, uglavnom zbog alkoholisanih osoba i padova.

Tokom noći za pomoć su >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se javljali hronični bolesnici, astmatičari i hipertenzičari, kao i srčani i onkološki pacijenti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

U saobraćajnoj nesreći u Beogradu teško povređena žena

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Jun.2023

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć u 20.30 u Bulevaru Kralja Aleksandra, teže je povređena žena koja je prevezena u Urgentni centar.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.