Hitna: Povećan broj poziva i intervencija

Izvor: B92, 24.Jun.2021, 07:19

Hitna: Povećan broj poziva i intervencija

Beograd -- U Beogradu su se noćas dogodile tri saobraćajne nesreće, a u jednoj je teže povređen motociklista. Povećan broj poziva i intervencija na javnom mestu.

Sinoć u 20.24 na Zrenjaninskom putu dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je jedan mlađi muškarac (26) , motociklista, zadobio teške telesne povrede i prebačen je u Urgentni centar na odeljenje reanimacije, a u još dve nesreće koje su se dogodile noćas na teritoriji grada nije bilo teže povređenih lica.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Hitna pomoć u Beogradu imala je noćas 101 intervenciju, od toga čak 30 na javnom mestu, bilo je više alkoholisanih osoba, tuča.

Osim toga za pomoć su se najviše javljali hronični bolesnici, među njima najviše astmatičari i psihijatrijski bolesnici na koje trenutne ekstremne temperature veoma nepovoljno deluju.

Savet iz Hitne pomoći je da dok traju ove vrućine ljudi izbegavaju ekstremne napore, izlazak u najtoplijem delu dana, a potrebno je rashlađivati prostorije i unositi više tečnosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Hitna: Manje tuča i alhkoholisanih osoba

Izvor: B92, 25.Jun.2021, 06:56

Beograd -- Hitna pomoć u Beogradu imala je noćas 88 intervencija, od toga 20 na javnom mestu, a na teritoriji grada bilo su dve saobraćajne nesreće sa lakše povređenima...Kako je rečeno Tanjugu u Hitnoj pomoći, smanjen je broj intervencija na javnom mestu u odnosu na poslednje dane, uz manje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.