Hitna: Poginuo muškarac na Zrenjaninskom putu, drugi u centru

Izvor: B92, 11.Avg.2022, 07:07

Hitna: Poginuo muškarac na Zrenjaninskom putu, drugi u centru

Jedan muškarac je poginuo nakon pada sa visine, u centru Beograda, a još jedan je izgubio život noćas u saobraćajnoj nesreći na Zrenjaninskom putu.

Sinoć u 22:01 časova u ulici Svetozara Radića, na Starom gradu, muškarac (65) pao je sa visine, a ekipa Hitne pomoći na licu mesta je konstatovala njegovu smrt, rečeno je Tanjugu.

Nešto kasnije, u 22:49 časova, na Zrenjaninskom putu u blizini skretnja za Kotež, u saobraćajnoj nesreći poginuo je muškarac (30), >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a ženska osoba (21) sa lakšim povredama je prebačena na VMA.

Tokom noći dežuralo je 20 ekipa Hitne pomoći koje su ukupno obavile 82 intervencije, od čega 20 na javnim mestima, najviše zbog incidenata sa alkoholisanim osobama i tuča,a obavljeno je devet interkliničkih transporta do Kovid bolnice u Batajnici.

U velikom broju su se javljali još hronični bolesnici, najviše astmatičari i srčani bolesnici, kao i psihijatrijski pacijenti, rečeno Tanjugu u službi Hitne pomoći.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

DVE TEŠKE NESREĆE U BEOGRADU Muškarac umro nakon pada sa visine, još jedan izgubio život u saobraćajki na Zrenjaninskom putu

Izvor: Blic, 11.Avg.2022

Jedan muškarac je poginuo nakon pada sa visine, u centru Beograda, a još jedan je izgubio život noćas u saobraćajnoj nesreći na Zrenjaninskom putu, rečeno je Tanjugu u službi Hitne pomoći.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.