Hitna: Muškarac lakše povređen u udesu

Izvor: B92, 15.Feb.2024, 08:27

Hitna: Muškarac lakše povređen u udesu

Muškarac star oko 40 godina lakše je povređen sinoć u saobraćajnoj nesreći u Bulevaru kralja Aleksandra kod Cvetkove pijace, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Hitna pomoć intervenisala je ukupno 94 puta, od toga je bilo 25 intervencija na javnim mestima.

Za pomoć su se uglavnom javljali hronični bolesnici, sa visokim pritiskom, onkološki pacijenti, a bilo je intervencija i zbog alkoholisanih osoba, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Pratite nas na našoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Hitna pomoć: Muškarac teže povređen u saobraćajnom udesu na Bulevaru kraja Aleksandra

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Feb.2024

Oko 2.07 sata noćas dogodio se saobraćajni udes u Bulevara kralja Aleksandra u Beogradu, u kojem je muškarac teže povređen i prevezen je na VMA na dalju dijagnostiku, rečeno je jutros u službi Hitne pomoći.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.