Hitlerov rodni grad: Zamenik gradonačelnika podneo ostavku zbog rasističke pesme

Izvor: Danas, 24.Apr.2019, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hitlerov rodni grad: Zamenik gradonačelnika podneo ostavku zbog rasističke pesme

AFPŠliher je rekao da nije želeo nikoga da uvredi Austrijski političar Kristijan Šliher, podneo je ostavku na funkciju zamenika gradonačelnika u Braunau na Inu, rodnom gradu Adolfa Hitlera. Ostavku je podneo pošto se u javnosti pojavila njegova rasistička pesma, u kojoj je uporedio ljude – sa pacovima. Kristijan Šliher je član desničarske Slobodarske partije Austrije […] Članak Hitlerov rodni grad: Zamenik gradonačelnika podneo ostavku zbog rasističke pesme se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hitlerov rodni grad: Zamenik gradonačelnika podneo ostavku zbog rasističke pesme

Izvor: B92, 24.Apr.2019

Austrijski političar u pesmi je uporedio ljude sa pacovima i poručio migrantima da se prilagode ili da "brzo beže odavde"...Austrijski političar Kristijan Šilher, podneo je ostavku na mesto zamenika gradonačelnika u Braunau na Inu, rodnom gradu Adolfa Hitlera...Ostavku je podneo pošto se u javnosti...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.