Hitler je doživeo orgazam dok je gledao kako Austrijanci ubijaju Francuze

Izvor: Blic, 05.Sep.2017, 06:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Hitler je doživeo orgazam dok je gledao kako Austrijanci ubijaju Francuze"

Nova knjiga koja je objavljena pve nedelje u Nemačkoj tvrdi da je Adolf Hitler bio "seksualno poremećeni serijski ubica" čija ubistva za nacističku državu su nagonili poremećeni seksualni nagoni.

Knjiga "Hitler 1 i Hitler 2. Seksualno ničija zemlja" koju je objavio autor bestselera Volker Elis Pilgrim opisuje firera kao poremećenog perverznjaka koji je čak izveo "seksualni čin" u bioskopu, kada je gledao scene nasilja.

Jedna od izvora knjige je i glumica iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nacističke ere Marijan Hopi, koju je Hitler poštovao. Ona je ispričala kako je u Berlinu gledala film sa Hitlerom "Pobunjenik" o austrijskom ustanku protiv Napoleona.

Tokom scene kada je Austrijanac bacao stenje na francuske trupe diva se prisetila.

- I tada, čini mi se, Hitler se nekako uzbudio i počeo da trlja kolena i stenjao, dok su se stene kotrljale na Francuze. Ne znam da li je bio lud, ali je imao neku vrstu orgazma. Htela sam da odem, bio je čudan - ispričala je.

Autor Pilgrim rekao je da je razvio "inicijalnu sumnju da je u Hitleru postojala veza između seksualnosti i nasilja, koja mu je davala želju da tera ljude na ubijanje.

- Pošto je požuda za ubistvom odlučujuća karakteristika serijskih ubica, postavlja se pitanje da li je Hitler bio serisjki ubica koji je ubijao zbog svog zadovoljstva - pita se autor.

Holokaust nad Jevrejima odneo je šest miliona života, a nad Rusima daleko više, što ga čini najvećim serijskim ubicom, kaže autor.

- Specijalnost serijskog ubice je sporo, sofisticirano i okrutno ubijanje, što je Hitler i radio samo uz pomoć pomagača - piše on.

Pilgrim se protivi Hitlerovim hroničarima koji ga predstavljaju kao čoveka koji je imao normalne seksualne odnose sa ženama, sa svojom dugogodišnjom ljubavnicom i kratkoročnom suprugom Evom Braun.

Autor predstavlja dokaze koji potvrđuju Hitlerovu heteroseksualnu apstinenciju. Hitlerov bivši politički drug Ernst Hanfštengl je, na primer, skovao termin "seksualno ničija zemlja".

Vlasnik kuće u Berghofu, koji je redovno pregledao posteljinu na kojem su Hitler i Eva proveli noć, rekao je nakon rata da nikada nije video ništa što bi ukazivalo da su možda vodili ljubav.

I sam Hitler je napisao zagonetnu ispovest da je "prevazišao želju da fizički poseduje ženu", uvek verujući da je nemačka nacija njegova "prava nevesta".

Pilgrim veruje da je između Eve i Hitlera u martu 1935. godine zabeleženo nešto seksualno, iako ne i sam odnos. Eva je sa Hitlerom provela "nekoliko divnih sati" u svom stanu na minhenskom Prinzregentenplatzu, zapisala je.

Nekoliko godina kasnije, 30. septembra 1938. godine, britanski premijer Nevil Čemberlen je bio u gradu i sedeo je na sofi, što ju je navelo na kaže prijatelju, "Da je samo znao kakvu priču ima ova sofa".

Pilgrim opisuje dimenzije sofe i zaključuje da žena njene veličini nije mogla da bude seksualno zadovoljena na njoj.

On zaključuje da se između njih "nešto" desilo i da je od tada njihov seksualni život bio mirniji, a da je ona pokazivala "latentne lezbejske" tendencije i da je "mogao da živi svoj život kao serijski ubica".

Pilgrim ima objašnjenje za ovo posebno seksualno raspoloženje diktatora. Kako tvrdi, Hitler se zapravo sastojao od dve osobe: "Hitler 1" bio je neupadljiv i bezopasan i postojao je do 1918. godine.

Zatim, nakon što je ranjen gasom na Zapadnom frontu, vojni psihijatri su slučajno zapalili Hitlerov ranije raseljeni serijski ubojnik. Ovo je trebalo da bude "Hitler 2", tvrdi autor knjige.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.