Hitan sastanak u Podgorici

Izvor: B92, 21.Apr.2021, 09:03

Hitan sastanak u Podgorici

Podgorica -- Potpredsednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović sastaće se danas sa čelnicima Uprave policije koji su rukovodili akcijom hapšenja Slobodana Kašćelana.

Kašćelan, koji slovi za vođu "kavačkog" kriminalnog klana, uhapšen je sinoć, kao i još četiri osobe, javili su podgorički mediji.

Kako pišu podgoričke "Vijesti", na konsultacije kod koordinatora bezbednosnih službi pozvani su i ministar unutrašnjih poslova Sergej Sekulović i državni sekretari >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << MUP-a Zoran Miljanić i Rade Milošević.

Navodni vođa kavačkog kriminalnog klana Slobodan Kašćelan uhapšen je sinoć zbog sumnje da je organizovao kriminalnu grupu koja je počinila i planirala više teških krivičnih dela, za koje je zaprećena kazna i do 40 godina zatvora.

To je "Vijestima" kazao izvor uključen u istragu, navodeći da su uhapšene još najmanje četiri osobe. Prema tim informacijama, Kašćelan i trojica navodnih pripadnika te grupe uhapšeni su u Kotoru, a jedan u Pljevljima.

Kašćelan je u policijskoj evidenciji označen kao jedan od vodja kavačkog klana. Osim njega, šefom tog klana policija označava Radoja Zvicera, koji u Crnoj Gori nikada nije hapšen u većim policijskim akcijama, pišu "Vijesti".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen Slobodan Kašćelan, navodni vođa "kavačkog klana"

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Apr.2021

PODGORICA - Navodni vođa kavačkog kriminalnog klana Slobodan Kašćelan uhapšen je u Kotoru, javile su podgoričke "Vijesti".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Hapšenja pripadnika klanova na crnogorskom primorju

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 21.Apr.2021

Crnogorska policija je objavila da preduzima planske aktivnosti usmjerene prema kriminalnim grupama. Na twiter nalogu Uprave policije Crne Gore prikazan je kratak video klip na kome se vidi privođenje tri osobe od strane Posebne jedinice policije. Policija za sada nije saopštila imena uhapšenih,...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Dritan Abazović potvrdio

Izvor: B92, 21.Apr.2021

Podgorica -- Potpredsednik crnogorske vlade Dritan Abazović potvrdio da je uhapšen navodni vođa kavačkog kriminalnog klana Slobodan Kašćelan...Abazović je pozdravio akciju policije i kazao da je to najveći uspeh, jer je, kako ističe, reč o kriminalnim grupama koje imaju regionalni značaj..."Moje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.