Izvor: Piplmetar.rs, 05.Maj.2023, 04:35

Hitan apel Ministarstva zdravlja nakon pucnjave kod Mladenovca: Potrebna krv svih krvnih grupa

Početna » Vesti » Društvo » Hitan apel Ministarstva zdravlja nakon pucnjave kod Mladenovca: Potrebna krv svih krvnih grupa


Nova.rsdanas 02:03

Foto: Danas/Aleksandar Roknić
Ministarstvo zdravlja uputilo je apel građanima da su potrebni davaoci krvi za ranjene u pucnjavi koja se dogodila kod Mladenovca.
Potrebna je krv svih krvnih grupa, naveli su u Ministarstvu zdravlja, prenosi Nova.rs.
Podsetimo, najmanje osam osoba je ubijeno do sada >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << u pucnjavi u selu Dubona kod Mladenovca, kada je naoružani napadač ispalio rafale iz automobila u pokretu. Pucnjava se desila i u Malom Orašju.
On je pucao u pravcu igrališta na kome su bila deca.
Helikopter nadleće područje oko Mladenovca i na snazi je akcija „Vihor“, a policija pretresa sva sumnjiva vozila, dok su blokirani svi ulazi i izlazi iz Mladenovca, kao i sela u okolini.
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.




Povezane vesti




Najnovije
Društvo



Naslovna strana


Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa
Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.


Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.
– Zoran Panović, novinar



Opširnije
Izvor: Danas.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Apel Ministarstva zdravlja: Potrebna krv za ranjene u pucnjavi kod Mladenovca

Izvor: Radio 021, 05.Maj.2023

Ministarstvo zdravlja uputilo je apel građanima da su potrebni davaoci krvi za ranjene u pucnjavi koja se tokom noći dogodila u kod Mladenovca.

Nastavak na Radio 021...

Apel za dobrovoljno davanje krvi za ranjene u Mladenovcu

Izvor: DANuBeogradu.rs, 05.Maj.2023

Apel za dobrovoljno davanje krvi za ranjene u pucnjavi koja se dogodila sinoć kod Mladenovca uputilo je Ministarstvo zdravlja. Potrebna je krv svih krvnih grupa. Pozivaju se građani koji su u mogućnosti da se jave u Institut za transfuziju krvi Srbije (ITKS) na Vračaru. Podsećamo, ITKS je raspolagao...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.