Hit serija „Milijarde“ u paketu Pickbox na mts TV

Izvor: Mondo, 19.Jan.2016, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hit serija „Milijarde“ u paketu Pickbox na mts TV

Ulozi su veliki a gubici se računaju u milijardama. Sve je spremno za borbu dvojice najmoćnijih, samo u hit seriji „Milijarde“ koja je od sada dostupna u Pickboxu na mts TV.

mts i Pickbox tradicionalno nastavljaju da nas iznenađuju novim serijskim i filmskim naslovima i sa zadovoljstvom najavljuju hit seriju „Milijarde“, koja je samo 24 sata nakon svetske premijere dostupna i na našim TV ekranima u okviru Pickbox paketa mts TV usluge Video klub.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Serija „Milijarde“ prati dva holivudska velikana, Pola Đamatija i Dejmijana Luisa, višestruke dobitnike Zlatnih globusa i Emija u kompleksnoj drami o svetu visokih finansija i političke moći. Oštroumni i moćni advokat Čak Rouds (Pol Đamati) i ambiciozni kralj finansijskog tržišta Bobi Akselrod (Dejmijan Luis) naći će se na suprotnim stranama koristeći sve svoje adute da nadmudre jedan drugoga. Ulozi su veliki, nagrade se računaju u milijardama, a kako poraz ni jednome ni drugome nije u krvi, očekuje nas napeta igra.

Prva epizoda serije je dostupno već sada, dok nas ponedeljkom očekuju nove epizode serije. Spremite se za „Milijarde“, aktivirajte Pickbox paket i budite prvi kada maske padnu, a svet finansija se pokaže u svom pravom svetlu.

Pickbox paket je dostupan mts TV korisnicima po ceni od 575 dinara mesečno i može da se aktivira putem TV menija, izborom sledećih opcija Moj nalog/Paketi i usluge/Pickbox, ili direktno iz Video kluba, kao i pozivom Kontakt centra na broj 0800 100 100 ili lično u nekoj od mts poslovnica.

Za više informacija o Pickbox paketu i naslovima koje možete da gledate u okviru ovog paketa posetite mts sajt. Uživajte uz seriju „Milijarde“, kao i druge serijske i filmske naslove koji se nalaze u okviru Pickbox paketa na mts TV.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.