Hit reklama koja je srušila društvene mreže: Direktor Stare planine otkrio gde su šetali dinosaurusi! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 20.Jun.2017, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hit reklama koja je srušila društvene mreže: Direktor Stare planine otkrio gde su šetali dinosaurusi! (VIDEO)

Povodom početka letnje sezone i promocije Stare planine kao atraktivne turističke destinacije ne samo tokom zime, već tokom cele godine, snimljen je promotivni spot u kome direktor ovog rizorta Goran Karadžić, inače bivši košarkaš Crvene Zvezde, predstavlja turističku ponudu i atrakcije ove lokacije. Međutim, čini se da se direktor malo "zaneo", jer je izrekao činjenicu za koju niko do sada nije čuo, a veoma je škakljivo tvrditi tako nešto.

Foto-montaža: Wikimedia/Ceco7101, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << pixabay.com

Pored fantastičnih snimaka dronom, vrhunskih kadrova planine i samog hotela, u nekoliko kadrova direktor govori kako prema njihovim saznanjima, na Staroj planini postoje nalazišta na kojima se nalaze fosili dinosaurusa, koji su nekada davno boravili na obroncima ove planine!

Nikome nije jasno odakle gospodinu Karadžiću ova informacija.

Pogledajte i sami o čemu je reč:

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Oglasio se Goran, koji je pomenuo da su na Staroj planini “živeli” dinosaurusi – evo šta je rekao!

Izvor: Telegraf.rs, 20.Jun.2017

Povodom promotivnog spota o rizortu Stara planina oglasio se akter, ujedno i direktor ovog rizorta Goran Karadžić, inače bivši košarkaš Crvene Zvezde. On je, predstavljajući turističku ponudu i atrakcije ove lokacije, pomenuo da je ona poznata po tome što su tamo živeli dinosaurusi što je...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.