Histerija u klubu: Paris Hilton izgubila verenički prsten

Izvor: Vesti-online.com, 26.Mar.2018, 23:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Histerija u klubu: Paris Hilton izgubila verenički prsten

Paris Hilton je izgubila verenički prsten vredan milion i po dolara, nakon čega je počela da histeriše u jednom VIP klubu u Americi.

"Obezbeđenje je pregledalo čitav VIP prostor lampama ne bi li ga pronašli" - ispričao je američkim medijima gost noćnog kluba u Majamiju.

Bogata naslednica izašla je sa verenikom, glumcem Krisom Zilkom, a tokom partijanja uspela je da izgubi prsten vredan milion i po dolara.

"Plesala je sa podignutim rukama i u jednom >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << trenutku joj je odleteo verenički prsten. Počela je da paniči jer je prostor bio mračan i ispunjen ljudima. Vladalo je potpuno ludilo" - ispričao je gost kluba.

Paris je bila jako nervozna i plakala je, a njen verenik je sa obezbeđenjem temeljno pretraživao čitav klub.

Prsten su pronašli u posudi sa ledom ispod jednog stola.

Inače, njen verenik je uz pomoć omiljenog zlatara slavnih Majkla Grina dizajnirao prsten za Paris.

Hteo je da bude u obliku kruške poput nakita njene majke Keti, a dizajneri su ga završili za samo dva dana.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Paris Hilton izgubila verenički prsten od 2 miliona dolara

Izvor: Tracara.com, 27.Mar.2018, 17:53

Kada ste bogata naslednica hotelske imperije, ne brinete previše o materijalnim dobrima i njihovoj ceni, pa vam se dogodi ono što se dogodilo i Paris Hilton. Kako pišu američki mediji, ona je izašla u provod sa verenikom Chrisom Zylkom, ali kako je veče odmicalo shvatila je da je sa njene ruke...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.