Izvor: Blic, 07.Maj.2023, 11:18

"SAMO ME JE PITALA DA LI ĆE UMRETI" Potresna ispovest lekara koji su operisali ranjene u Beogradu i Mladenovcu: "Bubreg joj je bio POTPUNO RAZOREN"

"Samo sam je video i odmah sam znao da mora hitno u operacionu salu", kaže doktor Zlatko Pešić, hirurg KC Srbije, jedan od lekara koji je zbrinuo povređenu deci iz Osnovne škole "Vladislav Ribnikar".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Lekari koji su operisali ranjene: "Dobili smo stravičnu vest"; Pitala nas je, "Je l' neću umreti?"

Izvor: B92, 07.Maj.2023

"Samo sam je video i odmah sam znao da mora hitno u operacionu salu", kaže doktor Zlatko Pešić, hirurg KC Srbije...On je jedan od lekara koji je zbrinuo povređenu deci iz Osnovne škole "Vladislav Ribnikar"...On, doktor Milan Savić grudni hirurg KC Srbije i doktorka Ivana Stefanović, neki su od...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.