Hirurg ukrao heroin iz stomaka

Izvor: B92, 13.Avg.2013, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hirurg ukrao heroin iz stomaka

Krasnojarsk -- Ruska policija uhvatila je hirurga za kog se sumnja da je ukrao paket heroina koji je izvadio iz stomaka ilegalnog prenosioca, prenosi BBC.

Bizaran slučaj započeo je kada je čoveku pozlilo u vozu, nakon čega je prebačen u bolnicu. Policija je imala informacije da se radi o nosiocu nekoliko paketa heroina koje je pokušao da prošvercuje u stomaku.

U bolnici je potom izvršena operacija, nakon koje su paketi izvađeni iz želuca, međutim, neobična se situacija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dogodila nakon operacije. Policija je primetila da nedostaje jedan izvađeni paket, dok je hirurg koji je operisao počeo neobično da se ponaša. Policajci su potom kod hirurga našli izgubljeni paket.

Hirurgu, za kojeg tamošnji mediji tvrde da ima istoriju konzumiranja narkotika, sada preti 15 godina zatvora zbog krađe i posedovanja velike količine droge.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.