Izvor: Nezavisne Novine, 11.Jul.2018, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hiljade ljudi stigle u Srebrenicu

SREBRENICA – U Srebrenicu je jutros do 09.00 sati pristiglo 177 autobusa i 2.306 automobila s građanima koji će prisustvovati današnjoj komemoraciji žrtvama zločina, rečeno je Feni u Štabu akcije „Srebrenica 2018“.

Zasad sve protiče mirno i u skladu s planom obezbjeđenja današnjeg skupa.

Štab akcije „Srebrenica 2018“, koji rukovodi obezbjeđenjem komemorativnog skupa u Potočarima, zasjeda od ranih jutarnjih sati.

Osim nadležnih iz policije >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << RS, u Štabu su prisutni i predstvanici drugih bezbjednosnih agencija, kao i međunarodnih organizacija.

MUP RS je nosilac aktivnosti osiguranja današnjeg komemorativnog skupa u Srebrenici, a sve policijske strukture koje su takođe angažovane na tom poslu imaju dobru saradnju s ciljem da sve protekne bez incidenata.

U Potočarima i Srebrenici od sinoć je vrlo tiho, javlja Klix.ba.

Volonteri, službenici Federalne uprave civilne zaštite, policijskih agencija, Oružanih snaga BiH, Crvenog križa i drugih organizacija raspoređeni su duž puta gdje pomažu ostalim osobama i dijele vodu.

Program obilježavanja 23. godišnjice počinje oko 11 sati kada će biti održana komemoracija, a potom slijedi sahrana.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.