Hildu u Frankfurtu ubio dečko Italijan

Izvor: Vesti-online.com, 24.Jul.2014, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hildu u Frankfurtu ubio dečko Italijan

Hildu Ajanović (29) iz Prijepolja, koja je prošle nedelje pronađena mrtva u svom stanu u Frankfurtu, brutalno je ubio njen dečko Domeniko D. (26), poreklom Italijan, prenosi nemački list "Bild". Uhapšeni je priznao zločin rekavši da je devojku najpre zadavio, a potom joj prerezao vrat.

Domeniko i Hilda: Kobna ljubav po lepu Prijepoljčanku

 

Hilda je pronađena je mrtva u svom stanu u Frankfurtu, 18. jula. Nedavno se razvela, i nosila prezime Luinović, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << a u stanu u kojem je ubijena živela je s maloletnom ćerkom, koja tada nije bila u kući, već kod oca u Prijepolju. Ubica je udarao po glavi do smrti i prerezao joj vrat.

  Opširnije pročitajte u štampanom izdanju Vesti

 

Pročitajte još:

* Hildi iz Sandžaka razbili glavu zbog ljubavi s Italijanom?

* Hilda danima ležala u krvi

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

"Preklao sam je posle svađe"

Izvor: Blic, 25.Jul.2014, 07:53

Nemačka policija rasvetlila je ubistvo Hilde Ajanović (29), rodom iz Srbije, koja je prošle nedelje pronađena mrtva u svom stanu u Frankfurtu. Sve je bila gluma: Hilda i Domeniko..Zločin je priznao njen dečko Domeniko dela Roka (26), koji je na saslušanju izjavio da nije nameravao da je ubije....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.