Hilari Klinton u bolnici

Izvor: RTS, 31.Dec.2012, 04:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hilari Klinton u bolnici

Bivša državna sekretarka SAD Hilari Klinton smeštena je u bolnicu u nedelju uveče zbog krvnog ugruška od potresa mozga koji je pretrpela početkom meseca, saopštio je portparol Stejt departmenta, prenosi Rojters.

Lekari njujorške bolnice započeli su tretman antikoagulantima i u sledećih 48 sati pažljivo će pratiti njeno stanje kako bi utvrdili potrebu za intervencijom, dodao je portparol Stet Departmenta Filipe Rejns.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Klintonova smeštena u bolnicu

Izvor: B92, 31.Dec.2012

Njujork -- Američka državna sekretarka Hilari Klinton smeštena je u bolnicu u Njujorku zbog krvnog ugruška nastalog usled potresa mozga koji je imala ranije ovog meseca...Lekari su ugrušak pronašli u nedelju prilikom kontrole, naveo je njen portparol Filip Rejns. On nije želeo da precizira mesto...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.