Higlovoj stan kao - presedan

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Avg.2009, 19:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Higlovoj stan kao - presedan

PANČEVO - Gradska Komisija za dodelu stanova u Pančevu donela je danas odluku da se svetskoj prvakinji u plivanju Nađi Higl dodeli na korišćenje dvosoban stan u Kikindskoj ulici u pančevačkom naselju Kotež 2.

Stan je dodeljen na inicijativu Gradskog veća Pančeva, kao nagrada Higlovoj za osvajanje zlatne medalje u disciplini 200 metara prsno na Svetskom prvenstvu u Rimu.

Iako se stanovi namenjeni za zakup raseljenim licima ne mogu dodeliti u trajno vlasništvo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Skupština grada Pančeva će na septembarskoj sednici učiniti presedan i doneti odluku koja će pravno omogućiti da se ovaj stan dodeli u trajno vlasništvo, saopšteno je danas.

Stan je veličine 58 kvadrata, trenutno je neuseljiv jer u njemu stanuje bivši direktor Direkcije za izgradnju grada Zoran Mihaljčić, ali se njegovo iseljenje očekuje u narednih desetak dana, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.