Hidink napustio Anži!

Izvor: Vesti-online.com, 22.Jul.2013, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hidink napustio Anži!

Holanđanin Gus Hidink nije više trener Anžija! Iskusni stručnjak je sam zatražio sporazumni prekid saradnje, a klub iz Mahačkale mu je izašao u susret, prenosi "Mocart sport".

 

 Gus Hidink  

Hidink je pre dva dana zbog nesportskog ponašanja dobio pet mečeva suspenzije i upravo to pojedini izvori navode kao glavni razlog njegovog povlačenja, međutim, ima i onih medija koji tvrde da će 66-godišnji strateg preuzeti upražnjeno mesto na >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << klupi Barselone.

 

Da podsetimo, Holanđanin je 2002. godine praktično sve bio dogovorio sa tadašnjim prvim čovekom Barse Laportom, zajedno sa njim na "Kamp Nou" je trebalo da krene i Mateja Kežman (obojica tada bili u PSV-u), međutim, ali Hidink u poslednjem trenutku odustao zbog, navodno porodičnih problema.

 

Dakle, Kataloncima pre desetak godina nije uspelo da ulove jednog od najcenjenijih trenera današnjice, a da li će im to poći za rukom ovog leta saznaćemo već kroz nekoliko dana.

 

Hidink je Anži preuzeo 2012. godine, kada je napustio klupu nacionalnog tima Turske. U prošloj sezoni ambiciozni klub iz Dagestana doveo je do treće pozicije, a dugo je bio i kandidat za titulu. Novu takmičarsku godinu Holanđanin ipak nije otvorio na najbolji način. U prva dva gola ruske Premijer lige zabeležio je jedan poraz i jedan remi...

"Nije mi bilo lako da donesem ovakvu odluku, ali uvek sam govorio da mi je cilj da od Anžija napravim respektabilan klub koji će moći da napreduje. Čini mi se da je došao taj trenutak. Pred klubom je svetla budućnost i drago mi je što sam uspeo u svojoj osnovnoj misiji", poručio je Gus Hidink.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Hidink napustio Anži!

Izvor: Dzungla.org, 22.Jul.2013

Holanđanin Gus Hidink nije više trener Anžija! Iskusni stručnjak je sam zatražio sporazumni prekid saradnje, a klub iz Mahačkale mu je izašao u susret, prenosi „Mocart sport“. . OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.