Herojski podvig: Spasao bebu sa šina i izgubio posao (VIDEO)

Izvor: S media, 30.Jun.2012, 09:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Herojski podvig: Spasao bebu sa šina i izgubio posao (VIDEO)

Nezaposleni 30-godišnjak Delroj Simmons iz Njujorka žurio je na razgovor za posao. Dok je na železničkoj stanici u Buklinu čekao voz, nedaleko od njega je stajala majka sa četvoro dece. Iznenadni nalet vetra oduvao je kolica s devetomesečnom bebom na šine. Delroj se nije ni na trenutak dvoumio - iako je na stanicu stizao brzi voz, bacio se na šine kako bi malenom dečaku Davidu Zamari spasao život.

FOTO DANA: Pogledajte koji je najgori posao na svetu >> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<

Vrbovali mladiće da postanu robovi

Dramatično spašavanje devojke koja je propala kroz pločnik (VIDEO)

Simmons, koji je i sam otac dvoje dece, kaže kako bi svako na njegovom mestu isto postupio: "Svi od mene prave nekog superheroja. Ja sam samo posve normalna osoba i svako bi u toj situaciji napravio ono što sam i ja".

Zakasnio na razgovor za posao, ali mu se sreća ipak nasmešila

Kako prenose američki mediji, tog dana je zbog spašavanja bebe Delroj zakasnio na zakazani razgovor za posao, ali dan kasnije ipak mu se nasmešila sreća. Heroja su, nakon što se pročulo za njegovu priču, zaposlili na održavanju na aerodromu Kenedi.

Čim je u sredu dobio posao, Delroj je otrčao u bolnicu kako bi posetio malog Davida. "Ovaj mališan mi je danas doneo posao. Neverovatan je osećaj videti ga živog. To je čudo", izjavio je Delroj.

(New York Daily News, Foto: Gulliver/Thinkstock (ilustracija))

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Spasao bebu sa šina i izgubio posao

Izvor: Vesti-online.com, 30.Jun.2012

Nezaposleni 30-godišnjak Delroj Simonds iz Njujorka žurio je na razgovor za posao. Dok je na železničkoj stanici u Buklinu čekao voz, nedaleko od njega je stajala majka sa četvoro dece. Iznenadni nalet vetra oduvao je kolica s devetomesečnom bebom na šine. Delroj se nije ni na trenutak dvoumio...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.