Izvor: Nezavisne Novine, 08.Feb.2016, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hero XF3R - indijski koncept sa američkom DNK (VIDEO)

Hero Motor Corporation je bio jedan od značajnijih dioničara u kompaniji Erik Buell Racing prije nego što je američki proizvođač otišao na doboš u aprilu prošle godine.

Mnogo prije toga, indijska kompanija je dobila dio razvojno-istraživačkog segmenta EBR-a, a evo šta stiže kao rezultat stečenog znanja.

Za sada se radi samo o konceptnom modelu, po nazivu XF3R, ali koji dolazi sa istim DOHC jednocilindarskim agregatom sa vodenim hlađenjem koji će imati >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << novi HX250R, sportski model indijskog proizvođača, čiji dizajn je dizajnirao upravo EBR.

Ono što se u ovom trenutku očekuje su nejked varijanta HX250R, stila sličnog kao na XF3R, kao i adventure mašina - baš kao što je i sam EBR planirao proširenje 1190 linije sa 1190AX motociklom, ali su ga u tome spriječili finansijski problemi.

Hero je takođe objavio promotivni video za svoj novi koncept, koji možete pogledati u nastavku:

(NN, autoblog)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.