Hartson: Matić me je impresionirao!

Izvor: Vesti-online.com, 26.Jan.2014, 23:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hartson: Matić me je impresionirao!

Džon Hartson, nekadašnji fudbaler Arsenala i Seltika i bivši reprezentativac Velsa, komentarisao je za BBC meč između Čelzija i Stouka i nahvalio novajliju u Murinjovom timu.

Impresivan: Nemanja Matić dobija duel sa Rajanom Šoukrosom

- Nemanja Matić me je impresionirao. Veoma disciplinovan igrač, koji je prekinuo sve napade Stouk Sitija. Uvek na pravom mestu, jedino što bih voleo da vidim kako bi se snašao ako bi neki igrač Stouka potrčao ka njemu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << - rekao je Džon Hartson.

BBC je objavio i komentar jednog navijača Čelzija preko Tvitera:

- Nemanja Matić pokazuje na terenu zašto su ga vratili u Čelzi. Njegova poziciona igra i disciplina prave razliku u igru.

 

Čelzi je u 4. rundi FA kupa pobedio Stouk Siti sa 1:0, a posle meča je obavljen žreb za 5. rundu gde je Murinjov tim za protivnika dobio Mančester Siti.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Hartson: Matić me je impresionirao!

Izvor: Dzungla.org, 26.Jan.2014

Džon Hartson, nekadašnji fudbaler Arsenala i Seltika i bivši reprezentativac Velsa, komentarisao je za BBC meč između Čelzija i Stouka i nahvalio novajliju u Murinjovom timu.. OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.