Izvor: Nezavisne Novine, 11.Jul.2020, 08:31

Haris Suljović za "Nezavisne": Ima nešto u tome kad komad mesa pretvorite u burger

Idite kod mesara kojeg poznajete odranije, i to kad nije gužva, po mogućnosti čim otvori. Tražite kvalitetno meso, tačnije plećku i vrat s masnoćom, obično je to 80 odsto meso, 20 odsto masnoća, jer masnoća daje ukus. Potrebno je i kvalitetno pecivo, najbolje je domaće ako možete napraviti, da je mekano i dovoljno slano, ali ne previše.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.