Izvor: Nezavisne Novine, 24.Mar.2016, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haris Džinović hitno operisan

BEOGRAD - Haris Džinović je hitno operisan u jednoj privatnoj beogradskoj klinici nakon što su ljekari ustanovili da ima artrozu.

On je ugradio oba vještačka kuka, jer je mjesecima trpio jake bolove u kukovima i leđima, a kad je otišao na kontrolu, shvatio je da je stvar mnogo ozbiljnija.

"Haris se operisao prije dva mjeseca, ali to nikome, osim porodice, nije rekao. Sada se dobro osjeća, više ne nosi štake i polako je počeo da se vraća starom načinu života", >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << rekao je izvor blizak pjevaču.

Pjevačeva supruga Melina sve vrijeme bila je uz Džinovića.

"Ona se bukvalno nije razdvajala od muža, pratila ga je na kontrole, pomagala mu da otkaže neke svirke, spremala hranu... " rekao je izvor, piše Informer.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.