Hari i Megan: Spotifaj prekinuo saradnju sa vojvodom i vojvotkinjom od Saseksa

Izvor: B92, 16.Jun.2023, 21:07

Hari i Megan: Spotifaj prekinuo saradnju sa vojvodom i vojvotkinjom od Saseksa

Ugovor o podkastu bio je jedan od glavnih komercijalnih sporazuma koje je par sklopio pošto je napustio kraljevske dužnosti i preselio se u Ameriku 2020. godine.

Kompanija Spotifaj je okončala unosan ugovor sa vojvodom i vojvotkinjom od Saseksa.

U zajedničkom saopštenju kompanije Harija i Megan i striming giganta navodi se da su se "obostrano dogovorile da se raziđu".

Iz kompanije Spotifaj su potvrdili da neće obnoviti ugovor, procenjen na 25 miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dolara, za Meganin podkast Archetypes, koji se emitovao u 12 epizoda od avgusta 2022. godine.

Pogledajte video - Šest razloga zašto su memoari princa Harija kontroverzni

Pratite nas na Fejsbuku,Tviteru i Vajberu. Ako imate predlog teme za nas, javite se na bbcnasrpskom@bbc.co.uk

Izvor: BBC News na srpskom

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hari i Megan: Spotifaj prekinuo saradnju sa vojvodom i vojvotkinjom od Saseksa

Izvor: Danas, 16.Jun.2023

Reuters Kompanija Spotifaj je okončala unosan ugovor sa vojvodom i vojvotkinjom od Saseksa. U zajedničkom saopštenju kompanije Harija i Megan i striming giganta navodi se da su se „obostrano dogovorile da se raziđu“. Iz kompanije Spotifaj su potvrdili da neće obnoviti ugovor, procenjen na 25...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.