Haradinajev kabinet potrošio 700.000 evra za ručkove

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Okt.2019, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haradinajev kabinet potrošio 700.000 evra za ručkove

Bivši premijer privremenih prištinskih institucija, Ramuš Haradinaj i njegovi saradnici su tokom nepune dve godine na vlasti potrošili gotovo 700.000 evra samo na ručkove, piše prištinska Koha.

Navodi se da je tačan iznos tog troška 672.223 evra, kao i da je za ukupne troškove iz kosovskog budžeta izdvojeno pet miliona evra.

Ovi podaci su, piše Koha, dati u izjavi o izdacima, koji prosleđen iz vlade, a na osnovu zahteva za pristup javnim informacijama.

Koha piše da nadležne institucije nisu u predviđenom roku dostavile traženu informaciju, te da su to učinili tek nakon žalbe podnete Zaštitniku građana.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Haradinaj na zvanične ručkove potrošio 700.000 evra

Izvor: Danas, 16.Okt.2019

Kosovski premijer Ramuš Haradinaj i njegovi saradnici su tokom dve godine potrošili gotovo 700.000 evra na zvanične ručkove, piše danas Koha ditore. Članak Haradinaj na zvanične ručkove potrošio 700.000 evra se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.