Haradinaj u Tirani: Ne sudu za OVK

Izvor: B92, 20.Jun.2015, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haradinaj u Tirani: Ne sudu za OVK

Nekadašnji komandant OVK Ramuš Haradinaj napustio je Sloveniju u noći između petka i subote, ali je umesto u Prištinu otputovao u Tiranu.

Kako prenose mediji iz regiona, bivši premijer Kosova i haški optuženik je na aerodromu u albanskoj prestonici rekao da je protiv osnivanja suda za zločine OVK.

On je naveo i da mu je ukinut pritvor zato što je bio zadržan po poternici Srbije i Crne Gore, države koja više ne postoji.

“To je bila prljava i nepravedna >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << igra“, rekao je Haradinaj.

Lider Alijanse za budućnost Kosova je uhapšen na aerodromu u Ljubljani, potom mu je pritvor ukinut, ali mu je oduzet pasoš. Posle provere da li postoji poternica za njim, Slovenija je odlučila da mu dozvoli izlazak iz zemlje.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HARADINAJ U TIRANI: Ne sudu za OVK

Izvor: Kurir, 20.Jun.2015

Ramuš Haradinaj je napustio Sloveniju u noći između petka i subote, ali je umesto u Prištinu otputovao u Tiranu...Nekadašnji komandant OVK Ramuš Haradinaj napustio je Sloveniju u noći između petka i subote, ali je umesto u Prištinu otputovao u Tiranu...Kako prenose mediji iz regiona, bivši...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.