Izvor: Blic, 26.Mar.2023, 12:48

TROJICA MUŠKARACA "OPRALA" VIŠE OD 17 MILIONA Da bi muškarac (40) prikrio nezakonito poreklo imovine, novac uplaćivao na račune predužeća

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije, u saradnji sa Poreskom policijom, a po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Nišu, uhapsili su A. D. (24), odgovorno lice firme "Hemik internacional" doo Beograd, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo pranje novca u pomaganju, kao i B. M. (46) iz Ćićevca i N. F. (54) iz Ćuprije, osumnjičene za krivično delo pranje novca.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen šesnaestogodišnjak iz okoline Knića zbog pokušaja ubistva

Izvor: Danas, 26.Mar.2023

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu, uhapsili su šesnaestogodišnjaka iz okoline Knića, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teško ubistvo u pokušaju i nasilničko ponašanje.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.