Izvor: B92, 04.Dec.2021, 15:51

Hapšenje zbog razbojništva u Šapcu; upali u auto i napali čoveka

Šabac -- Policija je u Loznici uhapsila M.R. (2001) iz Šapca i J.S. (2003) iz Velike Plane, zbog sumnje da su izvršili krivično delo razbojništvo.

Oni se sumnjiče da su rano jutros u Loznici, fizički napali 46-godišnjeg taksistu, na taj način što su ušli kod njega u vozilo, a zatim mu zadali više udaraca rukama i drvenom palicom zahtevajući od njega da im da novac, saopštila je Policijska uprava u Šapcu.

Oštećeni je ovom prilikom zadobio teške telesne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << povrede i zbrinut je u lozničkoj bolnici. Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Šapcu, osumnjičenim je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu, dodaje se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.