Hapšenje zbog prebijanja Tutinca i njegovog brata

Izvor: B92, 10.Dec.2019, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hapšenje zbog prebijanja Tutinca i njegovog brata

Policija u Novom Pazaru uhapsila je F. N. (45), F. N. (46), O. N. (31), DŽ. N. (32) i E. N. (29) iz Tutina, zbog sumnje da su izvršili nasilničko ponašanje

Sumnja se da su F. N i F. N. danas na trgu u Tutinu naneli nekoliko udaraca 35-godišnjem sugrađaninu, dok se ostala trojica sumnjiče da su nešto kasnije u Omladinskoj ulici više puta udarili 33.godišnjeg brata oštećenog.

Petorici osumnjičenih određeno je zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužilaštvu, saopstila je PU Novi Pazar.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

UHAPŠENO PET TUTINACA Pretukli muškarca u centru Novog Pazara, a onda nasrnulina njegovog brata

Izvor: Blic, 10.Dec.2019

Policajci u Novom Pazaru uhapsili su F. N. (45), F. N. (46), O. N. (31), DŽ. N. (32) i E. N. (29) iz Tutina, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.