Hapšenje zbog nasilničkog ponašanja u Novom Sadu

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Jun.2019, 23:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hapšenje zbog nasilničkog ponašanja u Novom Sadu

Kabinet ministra unutrašnjih poslova Srbije je kasno večeras saopštio da su pripadnici tog ministarstva u Novom Sadu zbog osnovane sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje uhapsili M.D. (1989) iz Vrbasa, dok se za još jednom osobom traga.

Osumnjičeni su da su u subotu, 8. juna, oko 22 sata, u Ulici Sime Miloševića u Novom Sadu izvršili krivično delo nasilničko ponašanje na štetu D.B. (1996), piše u saopštenju.

Osumnjičenom M.D. je određeno >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom Osnovnom javnom tužilaštvu u Novom Sadu, saopštio je kabinet ministra.

U Novom Sadu su prošle nedelje prebijeni studenti Dejan Bagarić, Mihajlo Nikolić i Marko Đelević, aktivisti inicijative "Za krov nad glavom" i redovnih protesta "Jedan od pet miliona".

Zbog tih napada je večeras održan protest i protestna povorka studenata Novosadskog univerziteta.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Hapšenje zbog nasilničkog ponašanja u Novom Sadu

Izvor: Danas, 11.Jun.2019

Kabinet ministra unutrašnjih poslova Srbije je kasno večeras saopštio da su pripadnici tog ministarstva u Novom Sadu zbog osnovane sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje uhapsili M.D. (1989) iz Vrbasa, dok se za još jednom osobom traga. Članak Hapšenje zbog nasilničkog ponašanja...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.