Hapšenje zbog krađe bakra iz objekata Vodovoda u Čačku

Izvor: B92, 11.Dec.2019, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hapšenje zbog krađe bakra iz objekata Vodovoda u Čačku

Čačanska policija uhapsila je četiri osobe zbog sumnje da su u više navrata krali bakarne elemente iz objekata JKP "Vodovod".

Uhapšeni su krađom, kako se navodi, onesposobili trafostanice i ugrozili vodosnabdevanje grada, saopšteno je danas.

Uhapšeni su T.A. (38) i D.P. (36) iz Smedereva, M.P. (34) iz Vladičinog Hana i N.A. (34) iz Beograda, a policija za jednom osobom traga.

Oni su osumnjičeni da su prethodne noći provalili u jedan od pogona čačanske >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kompanije "Sloboda" u kome se nalazila trafostanica, isključili napajanje električne energije i pokušali da ukradu bakarne elemente iz trafostanice, u čemu su ih sprečili policajci.

Sumnja se i da su u prethodnom periodu više puta provalili u objekte JKP "Vodovod" u selima Prijevor i Konjevići iz kojih su ukrali bakarne elemente, čime su onesposobili trafostanice i ugrozili vodosnadbevanje grada.

Po nalogu osnovnog javnog tužioca u Čačku, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužilaštvu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.