Hapšenje zbog iznuda

Izvor: RTS, 11.Sep.2012, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hapšenje zbog iznuda

Policija i Žandarmerija uhapsila organizovanu grupu od pet članova iz Niša, koji su izvršili više krivičnih dela iznude.

Niška policija i pripadnici žandarmerije uhapsili su organizovanu grupu zbog sumnje da je izvršila produženo krivično delo iznude i zaplenili dva pištolja i jedan revolver, saopšteno je u Policijskoj upravi u Nišu.

"Akcija je jutros pre šest sati izvedena istovremeno na šest lokacija, privedeno je pet osoba, dok se za jednom traga", >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << rekao je šef Odseka za suzbijanje opšteg kriminaliteta Nebojša Petković.

Grupa, čiji su svi pripadnici iz Niša, delovala je u dužem vremenskom periodu u iznuđivanju novca od više od 100.000 evra, naveo je Petković.

Petković je dodao da još uvek ne može da potvrdi da li je zaplenjena i droga, ali ako i jeste, onda je reč o manjoj količini narkotika.

Kako je najavljeno u Policijskoj upravi, privedenim osobama biće određena mera zadržavanja, a zatim će biti sprovedeni nadležnom istražnom sudiji.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.