Hapšenje zbog droge

Izvor: RTS, 16.Jan.2012, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hapšenje zbog droge

Zbog sumnje da je proizvodio drogu u Mladenovcu uhapšen Igor S. U njegovom stanu pronađeno 380 grama acetilkodeina, oko 425 grama smese za mešanje droge i digitalna vaga.

Beogradska policija uhapsila je Igora S. (33) iz Mladenovca u čijem stanu su nađeni više od 380 grama acetilkodeina, oko 425 grama smese za mešanje droge i digitalna vaga, saopštio je MUP.

Prilikom pretresa stana i drugih prostorija osumnjičenog, ispod krova kuće nađeno je više kesa sa acetilkodeinom, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i smesom za pripremanje i dobijanje veće količine droge.

Igor S. je, kako je navedeno, uhapšen zbog sumnje da je neovlašćeno proizvodio i stavljao u promet opojne droge.

Osumnjičeni Igor S. koji je ranije osuđivan zbog drugih krivičnih dela, uz krivičnu prijavu je priveden dežurnom istražnom sudiji Višeg suda u Beogradu.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.