Hapšenje zbog dilovanja droge

Izvor: RTS, 30.Apr.2013, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hapšenje zbog dilovanja droge

Zbog sumnje da je proizvodio i dilovao drogu priveden Saša S. iz Požege. U automobilu u kojem je bio osumnjičeni pronađeni spid, ekstazi i marihuana.

Čačanska kriminalistička policija odredila zadržavanje Saši S. (1980) iz Požege zbog sumnje da je neovlašćeno proizvodio i stavljao u promet opojne droge.

Policija je sinoć, petnaest minuta pre ponoći, na magistralnom putu u Ovčar Banji zaustavila auto marke "volvo 360" i prilikom pregleda suvozača, osumnjičenog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Saše S., u džepu je pronađeno oko 71 gram praškaste materije bele boje. Materija je bila nalik na opojnu drogu spid, upakovanu u 19 kesica.

Ispod suvozačevog sedišta pronađena je staklena teglica sa 199 komada tableta, za koje se sumnja da je opojna droga ekstazi.

Takođe, u teglici je pronađena i kesica sa tragovima biljne materije, nalik na opojnu drogu marihuanu.

Osumnjičeni Saša S. će, uz krivičnu prijavu, biti priveden istražnom sudiji Višeg suda u Čačku.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.