Hapšenje u Vučitrnu

Izvor: RTS, 17.Avg.2009, 21:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hapšenje u Vučitrnu

Određena mera 48-časovnog zadržavanja za sedam osoba osumnjičenih za organizovani kriminal, koje su uhapšene u Vučitrnu. Zaplenjena velika količina zlata, novca i oružja, vrednih nekoliko stotina hiljada evra.

Kosovska policija odredila je meru 48-časovnog zadržavanja za sedam osoba osumnjičenih za organizovani kriminal koje su uhapšene u Vučtirnu, rekli su zvaničnici policije u Prištini.

Policija je takođe objavila i imena uhapšenih među kojima su >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << trojica sa prebivalištem u centralnoj Srbiji - E. Brničanin, sa prebivalištem u Novom Pazaru (33) i N. Bojović (41) i D. Kadijević iz Beograda (35).

Četiri uhapšena sa prebivalištem na KiM su A. Jelić (37) s prebivalištem u Prizrenu, A. Imeri (39) iz Prištine, H. Junuzi (41) s prebivlaištem u Vučitrnu i A. Beka (37) iz Vučitrna.

Akciju hapšenje izvela je specijalna jedinica kosovske policije, sinoć oko 22.30 časova u jednom hotelu u blizini Vučitrna.

Tokom operacije je zaplenjena i velika količina zlata, novca i oružja, vrednih nekoliko stotina hiljada evra.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.