Hapšenje u Institutu Vinča!

Izvor: Mondo, 08.Feb.2019, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hapšenje u Institutu Vinča!

Policija je uhapsila dve osobe iz Instituta za nuklearne nauke Vinča.

Foto: MONDO/Stefan Stojanović

Oni se sumnjiče da su od oštećenog, koji je takođe zaposlen u toj instituciji, zahtevali i primili 4.000 evra kako bi posredovali da ne bude premešten na drugo radno mesto, saooštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.

"Palo" sedam policajaca

Uhapšeni su odgovorno lice Sektora operative Instituta S.K. (1982) i rukovodilac >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u tom sektoru B.S. (1988).

Sumnja se da su oni tražili i uzeli novac kako bi posredovali da oštećeni ne bude premešten sa radnog mesta u okviru koga je bio upućen u jednu špeditersku kuću, "gde je ostvarivao značajne novčane bonuse".

Osumnjičeni B.S. uhapšen je prilikom primopredaje novca u jednom tržnom centru u Beogradu.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Uhapšeno dvoje zaposlenih na Institutu Vinča zbog iznuđivanja novca od kolege

Izvor: Danas, 08.Feb.2019

Policija je uhapsila dve osobe iz Instituta za nuklearne nauke Vinča zbog sumnje da su od oštećenog, koji je takođe zaposlen u toj instituciji, zahtevali i primili 4.000 evra kako bi posredovali da ne bude premešten na drugo radno mesto, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova. Članak...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.