Hapšenje u Golupcu: Otet i pretučen mladić

Izvor: Mondo, 23.Apr.2019, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hapšenje u Golupcu: Otet i pretučen mladić

Pripadnici MUP-a u Golupcu uhapsili su B.S. (39), J.S. (21) i N.M. (21) iz okoline Golupca, i P.P. (37) iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela protivpravno lišenje slobode i teška telesna povreda.

Foto: MONDO/Petar Stojanović

Sumnja se da su oni 20. aprila, oko ponoći, u jednom vikend naselju, fizički napali 24.godišnjeg mladića, kog su prethodno mobilnim telefonom pozvali da izađe iz svoje vikendice,  saopštila je danas PU >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Požrevac.

Njih četvorica se sumnjiče da su potom oštećenog protiv njegove volje odveli do vikendice jednog od osumnjičenih i tukli, kao i da su mu razbili mobilni telefon.

Oteti,pretučeni,vozani u gepeku-zbog ljubavi

Oštećeni je zadobio više povreda po glavi i telu, a osumnjičeni su ga oko tri sata posle ponoći pustili.

Povređenom mladiću u Domu zdravlja Veliko Gradište konstatovane su teške telesne povrede, a potom je zbrinut u Opštoj bolnici u Požarevcu.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Velikom Gradištu, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužilaštvu.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.