Hapšenje starice u Krnjači - zaplenjena droga

Izvor: B92, 08.Mar.2022, 13:57

Hapšenje starice u Krnjači - zaplenjena droga

Hapšenje u Beogradu zbog prodaje droge

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, PS Palilula, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, uhapsili su J. D. (75) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i Lj. K. (59) i R. K. (60) koji se terete da su učinili krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Policija je u Ulici Pančevaki put, u Krnjači, pretresom kuće, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pomoćnih prostorija i dvorišta osumnjičene J. D., kod koje su nađene i tri kesice ove opojne droge, zaplenila ukupno oko 120 grama heroina, kao i vagicu za precizno merenje, 168.000 dinara i 1.175 evra za koje se sumnja da potiču od prodaje droge.

Kod osumnjičenih Lj. K. i R. K., koji su zatečeni u njenom stanu, pronađene su dve kesice sa manjom količinom heroina koje su, kako se sumnja, prethodno kupili od osumnjičene J. D.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega su, uz krivičnu prijavu privedeni nadležnom tužilaštvu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.