Hapšenje kod Velikog Gradišta: PIJAN DIVLJAO PO KUĆI PA TUKAO OCA

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2020, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hapšenje kod Velikog Gradišta: PIJAN DIVLJAO PO KUĆI PA TUKAO OCA

Osumnjičenom je Osnovni sud odredio jednomesečni pritvor.

Protiv N.P. (19) iz Požežena kod Velikog Gradišta, Osnovni sud odredio je jednomesečni pritvor, zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.

On se tereti da je 19. januara, u alkoholisanom stanju, u porodičnoj kući najpre razbio sto i televizor, a zatim i staklo na ulaznim vratima i prozoru. Kada je njegov otac P.P. (46), pokušao da ga smiri, on ga je pesnicom udario u lice i oborio na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pod.

Otac je nakog toga nazvao policiju koja je uhapsila osumnjičenog i odredila mu zadržavanje od 48 sati.

Posle saslušanja kod osnovnog tužioca, u prisustvu advokata dodeljenog po službenoj dužnosti, njemu je određen pritvor da ne bi uticao na svedoke i da ne bi ponovio krivično delo, jer je za porodično nasilje osumnjičen i u novembru prošle godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PIJAN NASRNUO NA OCA Uhapšen mladić kod Velikog Gradišta

Izvor: Blic, 23.Jan.2020

Protiv N. P. (19) iz Požežena kod Velikog Gradišta, Osnovni sud odredio je jednomesečni pritvor, zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici, pišu "Večernje novosti".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.