Hapšenje bivših pripadnika VRS: Nastavlja se lov na Srbe

Izvor: B92, 15.Dec.2023, 20:09

Hapšenje bivših pripadnika VRS: "Nastavlja se lov na Srbe"

Nastavljen je lov na Srbe koji je počeo 1996. godine.

Ovo je izjavio predsednik Boračke organizacije Republike Srpske (BORS) Radan Ostojić na današnja hapšenja bivših pripadnika Vojske Republike Srpske i Ministarstva unutrašnjih poslova na području Zvornika.

"Ne znam čemu ovo vodi. BORS je hapšenja oštro osudio i biće u punom kapacitetu uz Gradsku boračku organizaciju Zvornik. Imamo informacije i da će Gradska uprava Zvornika pružiti podršku uhapšenima", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekao je Ostojić novinarima u Banjaluci, prenela je Srna.

Istakao je da iz BORS-a ova pitanja ne mogu da reše sami i da treba sačiniti strategiju na nivou institucija Srpske jer, kako je naglasio, ovo ne može više da se trpi.

Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu BiH danas su na području Zvornika uhapsili sedam lica osumnjičenih za navodni genocid.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.