Izvor: Nezavisne Novine, 10.Avg.2017, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hapšenja u Banjaluci, zaplijenjeno skoro kilogram heroina

BANJALUKA - Policija je na području Banjaluke uhapsila V.V. (32) i M.N. (34), te u pretresima pronašla i oduzela 944,8 grama heroina, tržišne vrijednosti oko 50.000 maraka, potvrđeno je "Nezavisnim".

U akciji su učestvovali pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a RS, u saradnji sa Policijskom upravom Prijedor, a pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Uhapšeni dvojac terete za nedozvoljenu proizvodnju i promet droge. Tokom hapšenja, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << i nakon pretresa vozila koje su koristili, policajci su pronašli i oduzeli heroin.

U toku je kriminalistička obrada uhapšenih, a potom će biti predati Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka.

"Nezavisne" nezvanično saznaju da su uhapšeni Vanja Vuković i Nemanja Matijaš, obojica iz Prijedora.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Banjaluka: Zaplijenjeno blizu kilogram heroina

Izvor: BanjalukaLive.com, 10.Avg.2017

Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminal MUP-a RS uhapsili su juče na području Banjaluke dvojicu Prijedorčana i zaplijenili blizu kilogram heroina vrijednosti oko 50.000 KM.Akcija je izvedena su u saradnji sa Policijskom upravom Prijedor, a pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.