Kraj drame u tržnom centru: Muškarac ubio majku, ženu i dete držao kao taoce FOTO

Izvor: B92, 10.Dec.2022, 13:08

Kraj drame u tržnom centru: Muškarac ubio majku, ženu i dete držao kao taoce FOTO

Nemačka policija oko 12.30 sati uspela je da reši talačku krizu u tržnom centru u Drezdenu.

U tržnom centru naoružani napadač držao ženu i dete kao taoce.

Kako prenosi nemački Bild, naoružani Nemac (40) je tokom jutra u subotu prvo ubio svoju majku (70) u stanu u distriktu Prohlis.

Nakon toga, on je pokušao da upadne u radio stanicu, tako što je pucao u vrata na ulazu, ali nije uspeo da uđe u zgradu.

Kada su zaposleni pozvali policiju, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << muškarac je automobilom pobegao ka centru grada i zaustavio se u tržnom centru koji je udaljen oko kilometar od radio stanice. Muškarac se tu zabarikadirao u jednoj radnji, gde je uzeo dve osobe za taoce, ženu i dete.

Specijalne policijske snage su oko 12.30 uspele da upadnu u lokal i savladaju napadača.

Bild navodi da je napadač ranjen, a da su taoci nepovređeni.

Za sada nije poznat motiv ubistva, a policija nastavlja sa istragom.

Ranije danas blokirala je područje oko tržnog centra i pozvala građane da izbegavaju to područje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

HAOS U TRŽNOM CENTRU Muškarac uzeo taoce i UBIO najmanje jednu osobu! Veliki broj policajaca izašlao na teren! Ne otkrivaju detalje o žrtvama!

Izvor: Pančevac-online.com, 10.Dec.2022

Policija je evakuisala tržni centar u nemačkom Drezdenu, nakon izveštaja da je muškarac uzeo taoce, javlja „Dojče vele“. Oko tržnog centra Altmarktgalerija prisutan je veliki broj policijaca, a pristup prostoru oko objekta je blokiran. #Breaking: Just in – Reports of an active hostage situation...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.