Haos u šou Tvoje lice zvuči poznato

Izvor: Mondo, 16.Dec.2014, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haos u šou "Tvoje lice zvuči poznato"

Članica žirija Marija Mihajlović nije zadovoljna kako Prva TV i Grand tretiraju nju u sve takmičare, osim Baneta Mojićevića. Ona je svoje nezadovoljstvo iskazala na društvenim mrežama.

Foto: Screenshoot Facebook.com/marija.mihajlovic?fref=ts

Marija Mihajlović je tokom emitovanja poslednjeg izdanja emisije "Tvoje lice zvuči poznato" na svom Facebook profilu kritikovala Prvu televiziju i Grand produkciju.

Ona je napisala kako se Bane Mojićević, inače >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pevač Granda, u ovom šou favorizuje, a da se njeni komentari "seku" u monaži, kako bi se tokom emitovanja čuli samo hvalospevi ovom pevaču.

Marija je obećala da će Bane sigurno od nje dobiti najmanji broj poena i da to ne shvati lično, jer ne želi da drugi takmičari, koji se takođe jako trude i "ginu" da spreme nastupe, ne budu ispoštovani, jer Mojićevićevi mentori utiču na produkciju.

Iako je Marija obrisala ovaj deo komentara, u nastavku prepiske na njenom Facebook profilu, može se videti kako se žali na to što su joj "svaki komentar isekli".

"Ono što me je posebno pogodilo je to što su isekli komentar nakon Kebinog nastupa. U kom kažem da je ovo šou koji je popularan u celom svetu upravo zato što neguje ljubav, razumevanje i poštovanje među svim ljudima bez obzira na veru, naciju i boju kože. E, pa ako to nekom smeta onda ja sa takvima ne želim više da imam nikakva posla".

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.