Haos u Velsu: Vozač uleteo kolima u kamp i povredio 9 osoba

Izvor: B92, 13.Avg.2023, 17:16

Haos u Velsu: Vozač uleteo kolima u kamp i povredio 9 osoba

Devet osoba je povređeno kada je vozač izgubio kontrolu i uleteo u šator u kampu na obali Velsa, saopštila je danas lokalna policija.

Najmanje dve osobe su teško povređene u nesreći koja se dogodila kasno sinoć, a jedna je helikopterom prebačena u bolnicu.

Među povređenima su i putnici u vozilu, preneo je AP. Kler Heris, koja je vlasnica kampa Njugejl sa svojim suprugom, rekla je da je automobil jurio, izgubio kontrolu i otkotrljao se u oblast gde su ljudi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << postavili šatore na travi koja gleda na obalu Pembrokšira.

"Auto je jurio niz brdo, shvatio je da treba da uspori i pokušao je da zakoči“, rekla je ona i dodala da se otkotrljao nekoliko puta i udario u šator.

Beba u šatoru čudom je ostala nepovređena, kazala je ona. Harisova je navela da, iako je trenutno vrhunac sezone u kampu, nije bilo mnogo posetilaca zbog lošeg vremena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.