Haos u Beogradu zbog snega, obustavljen saobraćaj

Izvor: Vesti-online.com, 03.Jan.2019, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haos u Beogradu zbog snega, obustavljen saobraćaj

Autobuski saobraćaj u delovima naselja Žarkovo, Cerak i Sremčica obustavljen je nešto pre 9 časova zbog zaleđenog kolovoza.

Kolona sa autobusima na linijama 37, 50 i 89 nalazi se zaustavljena na nizbrdici kod semafora u Ulici Ratka Mitrovića.

Nekoliko autobusa na liniji broj 52 zaustavljen je na raskrsnici ulica Ace Joksimovića i Ratka Mitrovića. Putnici iz tih autobusa nastaljau put pešice.

U Gradskom saobraćajnom preduzeću kažu da je stanje u >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Beogradu "katastrofalno" i da je autobuski saobraćaj obustavljen u celom Železniku i Sremčici.

Sve beogradske komunalne službe su u pripravnosti zbog najavljenih snežnih padavina, a u čišćenju snega biće angažovano oko 1.000 ljudi, izjavio je gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić. Kako je rekao, pre nekoliko sati su stavljene u pripravnost službe trećeg reda JP ''Beograd puta'' i ostalih komunalnih preduzeća u prestonici.

Radojičić je naveo da će na ulicama Beograda biti angažovano oko 1.000 ljudi, oko 800 iz ''Zelenila'' i ''Gradske čistoće'' i oko 160 iz ''Beograd puta'', kao i da će 72 vozila da se koriste za čišćenje snega.

''Obično su prvi sati pod naletom padavina komplikovani i sigurno je da će komunalne službe podneti najveći deo tereta kao i uvek, ali svi zajedno moramo da damo svoj doprinos, da očistimo ispred svojih ulaza i zgrada i učinimo da grad bude lepši i funkcionalniji'', rekao je Radojičić.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.