Haos u Beogradu: Oboreno drveće, sudari i kolaps u saobraćaju FOTO

Izvor: B92, 11.Maj.2023, 16:10

Haos u Beogradu: Oboreno drveće, sudari i kolaps u saobraćaju FOTO

Beograd -- Zbog olujnog udara vetra danas je na više lokacija u Beogradu oboreno drveće.

U Ulici Žorža Klemansoa vetar je iščupao staro drvo u dvorištu zgrade, a drvo je oboreno i u naselju Mirijevo u Ulici 16. oktobra, a na dve lokacije u gradu, u Sremčici i na Slaviji došlo je i do sudara, zbog čega su u ovim delovima grada stvorile gužve.

U Ulici Žorža Klemansoa iz dvorišta jedne zgrade palo je debelo stablo, koje se pri padu zadržalo na ogradi dvorišta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Silinom vetra oborena je i ogromna krošnja koja se svalila na parkirane automobile. I u Ulici 16. oktobra u beogradskom naselju Mirijevo, oboreno je drvo posred puta.

Na drugom kraju grada u Sremčici u Beogradskoj ulici došlo je do lančanog sudara, u kome je učestvovao autobus, automobil i kombi.

Pre oko sat vremena do sudara je došlo i na Slaviji. Zbog toga se u ovom delu grada stvorila veća gužva, usled čega su tramvaji, autobusi i trolejbusi jedno vreme bili u zastoju.

Zbog udesa, ekipa Hitne pomoći intervenisala je i u Ulici kneza Miloša, piše Blic.

Osim toga, velika gužva je i na Gazeli, gde su formirane kolone vozila.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.