Haos u BG: Osam udesa, čak 18 povređenih

Izvor: B92, 20.Avg.2016, 08:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haos u BG: Osam udesa, čak 18 povređenih

Čak 18 osoba teže je i lakše povređeno u osam saobraćajnih nesreća koje su se dogodile u toku noći u Beogradu.

Samo na jednom mestu na Novom Beogradu dogodile su se dve teške saobraćajne nesreće u razmaku od nekoliko sati, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Kako je agenciji Beta rekla portparolka Hitne pomoći Nada Macura, najteže je povređen muškarac u nesreći koja se dogodila oko 6 sati jutros, na uglu ulica Milutina Milankovića i Omladinskih brigada, u sudaru >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << automobila i autobusa.

Muškarac starosti između 50 i 55 godina prebačen je kolima Hitne pomoći na reanimaciju Urgentnog centra sa povredama opasnim po život.

Druga lekarska ekipa zbrinula je četiri lakše povređene osobe iz autobusa.

Na istom mestu, oko ponoći, dogodila se još jedna saobraćajna nesreća u kojoj je povređeno pet osoba.

Povređen je muškarac (53), dve žene starosti 50 i 76 godina, i oni su prebačeni na Urgentni centar gde su zbrinuti na ortopediji i neurohirurgiji. U toj nesreći povređeno je još dvoje ljudi, ali su njihove povrede bile lakše prirode.

Ekipe Hitne pomoći imale su puno posla cele noći jer su se nesreće dogodile i na Pančevačkom mostu, u Ulici cara Dušana u Zemunu, kod groblja Orlovača, u Ruzveltovoj, Uralskoj i na uglu Gandijeve i Vojvođane ulice na Novom Beogradu.

"Ovo je bila naporna i teška noć za Hitnu pomoć. U osam saobraćajnih nesreća imali smo 18 povređenih, od čega samo na jednom mestu deset. Što se tiče festivala 'Bir fest', veče je proteklo regularno. Jedna osoba prebačena je na VMA na toksikologiju, ali osim toga nije se dogodilo ništa posebno", rekla je Nada Macura.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.