Haos na nebu: Sudarili se vojni avioni VIDEO

Izvor: B92, 02.Jul.2023, 09:27

Haos na nebu: Sudarili se vojni avioni VIDEO

Dva aviona "T-27 tukano" Ratnog vazduhoplovstva Kolumbije sudarila su se u nedelju tokom trenažnog leta u blizini vazdušne baze Apiai, saopštila je vojska.

Prema saopštenju koje je objavilo Ratno vazduhoplovstvo, poginuo je jedan pilot, potpukovnik.

"Na mesto incidenta poslata je inspekcijska komisija kako bi se utvrdili uzroci" sudara, navodi se u saopštenju.

Na društvenim mrežama pojavio se video snimak koji je navodno zabeležio trenutak incidenta. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Vidi se da nekoliko letelica lete blizu jedna drugoj, a u jednom trenutku krilo jednog od aviona obuhvata plamen.

Piloti su navodno vežbali za aeromiting 20. jula u gradu Rionegro. "T-27" je verzija lakog jurišnog aviona "embraer 312 tukano".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

VATRENA LOPTA STVORILA SE NA NEBU Sudarila se dva aviona kolumbijskog vazduhoplovstva, SVE SNIMILA KAMERA (VIDEO)

Izvor: Blic, 02.Jul.2023

Dva aviona "T-27 tukano" kolumbijskog vazduhoplovstva sudarila su se u nedelju tokom trenažnog leta u blizini vazdušne baze u centralnom delu zemlje.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.