Haos na nebu: Putnički avion se sudario s letelicom za obuku; Ima mrtvih FOTO

Izvor: B92, 05.Mar.2024, 13:19

Haos na nebu: Putnički avion se sudario s letelicom za obuku; Ima mrtvih FOTO

Najmanje dve osobe poginule su kada se putnički avion sudario s letelicom za obuku u vazduhu u Keniji, saopštila je policija.

Avioni su se sudarili iznad nacionalnog parka Najrobi u prestonici, nakon čega se manji avion srušio, prenosi Skaj njuz.

Veći avion, kojim upravlja Safarilink aviejšen i u kojem su bile 44 osobe, kretao se ka primorskom turističkom mestu Dijani, kada je posada prijavila snažan prasak ubrzo nakon poletanja sa aerodroma Vilson i odlučila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da se vrati, izvestila je avio-kompanija.

"Mogu da potvrdim da su učenik i trener u avionu za obuku poginuli tokom incidenta", saopštila je policija okruga Najrobi.

Avion koji pripada školi letenja i putnički avion Safarilink sudarili su se u 10.05 sati po lokalnom vremenu, saopštila je Uprava za civilno vazduhoplovstvo Kenije, preneo je Telegraf.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HOROR U VAZDUHU! Sudarili se putnički avion i letelica za obuku, ima MRTVIH (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2024

Dramatično u Keniji..Najmanje dve osobe poginule su kada se putnički avion sudario sa letelicom za obuku u vazduhu u Keniji, saopštila je policija...Avioni su se sudarili iznad nacionalnog parka Najrobi u prestonici, nakon čega se manji avion srušio...Veći avion, kojim upravlja Safarilink Aviation...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.