Haos na auto-putu MIloš Veliki; nestvarno dugačke kolone FOTO

Izvor: B92, 24.Dec.2021, 19:49

Haos na auto-putu "MIloš Veliki"; nestvarno dugačke kolone FOTO

Tokom večernjih sati na naplatnoj rampi u Preljini na auto-putu Miloš Veliki došlo je do kolapsa u saobraćaju.

Formirana je kilometarska kolona vozila iz pravca Beograda ka Užicu

Pojedini vozači skoro pola sata čekaju da nastave svoj put.

"Ovo je zaista kolaps, očekivali smo gužve ali ne baš u ovolikoj meri. Definitivno je da sve dok se ne produži deonica autoputa treba da budemo spremni da će nam put oko Čačka potrajati skoro kao put od Beograda >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << do Preljine. Nakon što izađemo sa naplatne rampe, kolaps je često i na obilaznici. Tek nakon što se prođe Ovčar Banja možemo da se nadamo normalnoj vožnji", rekao je zNenad Simić iz Beograda.

Kraj muka kako za vozače, tako i za meštane Preljine očekuje se da završetkom deonice autoputa od Preljine do Požege koja se očekuje u narednom periodu.

Vozači su ranije danas pozvani i na dodatan oprez jer se saobrćaj iz pravca Užica ka Zlatiboru na pojedinim deonicama odvija otežano.

"Registrovana je pojava nekoliko manjih odrona i zato apelujemo na vozače da prilagode svoju vožnju kako ne bi došlo do incidenata u saobraćaju, naročito kad je pojačan intenzitet vozila i gužve su na kolovozu ", kažu u JP Putevi Užice.

Kilometarske kolone vozila ne bi trebalo da čude jer su skoro svi smeštajni kapaciteti na planinama Zapadne Srbije već puni i traži se mesto više.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

KOLAPS NA SRPSKIM PUTEVIMA! Formirane kilometarske korone - evo koliko se čeka (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Dec.2021

Tokom večernjih sati na naplatnoj rampi u Preljini na auto-putu Miloš Veliki došlo je do kolapsa u saobraćaju, a formirana je kilometarska kolona vozila iz pravca Beograda ka Užicu...Pojedini vozači skoro pola sata čekaju da nastave svoj put...- Ovo je zaista kolaps, očekivali smo gužve ali...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.